Bestuursblog Raisa

Lieve Lezer!

De tijd gaat zo snel! We zijn als bestuur nu al bijna een half jaar verder, en wat was het toch een geweldig half jaar. In deze 5 maanden heb ik zo veel nieuwe ervaringen opgedaan en de kans gehad om veel nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en ontwikkel nieuwe vaardigheden en interesses die ik daarvoor nog niet zo sterk had.

We hebben in deze tijd ontzettend veel gezellige borrels, feesten, reizen, workshops, lezingen en andere activiteiten georganiseerd! In het begin was het wat lastiger vanwege de COVID-19 maatregelen, die zich elke keer veranderden, waardoor wij met onze activiteiten moesten improviseren en aanpassen. Maar gelukkig hebben verreweg de meeste activiteiten offline plaatsgevonden. Hier ben ik erg dankbaar voor.

Ik ben dankbaar voor de commissies en hun begrip en hulp bij vertragingen, omgooien van de activiteit en meer! Maar ik ben ook erg dankbaar voor mij bestuur, de andere 5 meiden, die elke dag hard werken om SPiN een succes te maken. Wij hebben inmiddels een hele hechte band om die ik heel veel geef. Het is fijn om samen met zijn allen door deze spannende uitdagende tijd te gaan met zo ongelofelijk veel hoogtepunten, en af en toe, wat dieptepunten.

Nog steeds ben ik super dankbaar voor dit bestuursjaar en ben ik blij dat ik hiervoor gekozen heb. Ik sta nog steeds achter mijn keuze. Tijdens mijn sollicitatie probeerde ik me al voor te stellen hoe leuk het zou zijn, maar nu dat ik het echt meemaak kan ik toch wel eerlijk zeggen, het is het beste jaar sinds een lange tijd!

We kijken heel erg uit naar de komende tijd, de volgende maanden, de volgende activiteiten en de gezelligheid! Als je vragen hebt over een bestuursjaar of mijn functie specifiek (Secretaris) stuur me dan een appje of mailtje via secretary@spin-nijmegen.com!

Zie ik jou bij de volgende activiteit?

Groetjes en veel liefs,

Raisa