Bestuursblog Marin

Lieve lezer,

De tijd gaat zo ontzettend snel!! We zijn nu al zo’n 5 maanden onderweg en het voelt alsof het einde van mijn bestuursjaar snel dichterbij komt.

De afgelopen maanden is er super veel gebeurd, van leuke dingen zoals borrels, reizen en leuke workshops. Maar ook minder leuke dingen zoals alle horeca en bestuurskamers dicht door corona.
Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat ik al zoveel heb geleerd de afgelopen maanden, over mijn taken, mezelf en het draaiende houden van een vereniging.

Samen met mijn 5 andere bestuursleden hebben we een hele hechte band en hangt er een super goede sfeer tussen ons. De band wordt zo hecht omdat je elkaar letterlijk 24/7 ziet, leuke dingen mee maakt, maar af en toe ook minder leuke dingen met elkaar deelt.

Ik ben nog steeds zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om een bestuursjaar te gaan doen, omdat je zoveel andere dingen leert over jezelf en anderen. Iets wat je niet met gewoon studeren zou leren en tegen aan zou lopen. Het is echt mijn beste ervaring van de afgelopen jaren!

De komende maanden worden fantastisch met met heel veel leuke dingen. Ik hoop jullie daar ook allemaal te zien:)
Je kan mij altijd contacteren of benaderen bij vragen of voor een gezellig praatje!

Liefs,
Marin