Bestuursblog Leonie

Lieve lezer,

Als laatste ben ik aan de beurt voor mijn bestuursblog. We zijn alweer een paar maanden verder sinds ik m’n leuke bestuur heb leren kennen. We hebben in het begin veel tijd doorgebracht samen voor het schrijven van ons beleid. Nog steeds ben ik mijn mede bestuursleden aan het leren kennen en probeer ik iedere week ten minste iemand te zien op de universiteit of samen te eten.

Toen we net officieel bestuur waren, kwam Miss Corona op bezoek. Horeca dicht, dus ik zat gelijk ook zonder werk gezien ik in een restaurantje werkte. Ik had wel meer tijd om weer met vrienden af te spreken, dus dat was wel fijn. We hebben de SPiN-kamer ingepakt, en ik heb ook op mijn manier afscheid genomen van de mooie herinneringen die ik heb aan de SPiN-kamer.  Nu zijn we verhuisd naar het prachtige Maria Montessori en ik ben helemaal verliefd op het nieuwe gebouw. Ik zit er het liefste elke dag te werken en studeren.

Waar ik de afgelopen tijd vooral mee bezig ben geweest is het begeleiden van de eerstejaars commissie, wat ik super leuk vind gezien ik in mijn eerste jaar ook in deze commissie heb gezeten. Daarnaast zit ik zelf in de acquisitiecommissie en zijn we op zoek naar samenwerkingen, wat ik ook heel leuk en uitdagend vind. Daarnaast vind ik het ook super leuk dat ik met deze commissies toch nog wat interactie heb met een aantal van onze actieve leden. Daarnaast heb ik ook het fenomeen ‘’SPiN-fluencer’’ mogen introduceren en heb ik een maandje de SPiN-stagram mogen beheren, wat ik super leuk vond en voor leuke ideeën zorgde. Daarnaast ben ik behind the scenes nog bezig met andere dingen, maar ik vind het leuk om hiermee bezig te zijn!

Door COVID was het soms wel lastig om de motivatie voor zowel SPiN als studie omhoog te halen. Gelukkig heb ik hier ook goed over kunnen praten met mijn coach Isabel en met mijn lieve vrienden. Daarnaast merkte ik ook dat ik niet de enige was van het bestuur, maar we slepen elkaar erdoorheen. Ik ben wel meer gaan sporten tijdens deze tijden, dus dat was een positief iets.  Daarnaast heb ik weer nieuw werk gevonden en ik kijk ik ernaar uit om weer aan een nieuw semester te starten met de studie.

Ik kijk ernaar uit om met deze leuke, lieve mensen dit jaar af te maken, nog veel te leren en ik hoop ergens stiekem toch dat we dat kunnen doen door middel van een feestje (of meer).

Hopelijk tot ziens en stay stafe!

Leonie