Bestuursblog Kristina

Lieve lezers, 

Er zijn al vijf maanden van het bestuursjaar voorbij, die gevuld waren met nieuwe ervaringen. Ik ben waarschijnlijk niet de enige persoon die dit zegt, maar het voelt als de dag van gisteren dat ik het telefoontje kreeg met het spannende nieuws dat ik een plek had gekregen voor een bestuursjaar bij SPiN. 

De laatste paar maanden bestonden uit veel leuke activiteiten zoals reizen, feesten en borrels en interessante lezingen, om maar een paar op te noemen. Gelukkig waren de meesten van die activiteiten fysiek. Helaas moesten we sommige activiteiten aanpassen vanwege Corona. Maar ik ben blij dat iedereen er het beste van probeerde te maken, zodat we nog steeds leuke activiteiten op het einde hadden, ook al hadden we ons die anders voorgesteld in het begin. Dit maakte het makkelijker om om te gaan met een paar tegenslagen. 

Tijdens de afgelopen maanden, leerde ik mijn medebestuursleden beter kennen, aangezien we elkaar bijna elke dag zien. Niet alleen gerelateerd aan SPiN, maar ook op een informeel niveau, wat geweldig is. Als de penningmeester zijnde, ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging, wat soms betekent dat ik het enthousiasme van mijn medebestuursleden moet temmen. Maar gelukkig zijn zij er ook voor me als ik vragen heb of hulp nodig heb. Daarom ben ik blij dat we samenwerken als een team en elkaar proberen te steunen waar nodig.  

Ik ben blij dat ik besloten heb om een bestuursjaar te doen, omdat ik veel geleerd heb over mezelf. Ik heb ook meer kennis gekregen over financiën dankzij mijn functie : ) Dit was niet mogelijk geweest met alleen mijn studie. Ik kijk uit naar de komende maanden van het bestuursjaar. 

Ik hoop jullie te zien op de SPiN kamer of op toekomstige activiteiten! 

Liefs 

Kristina