Bestuursblog Kirsten

Wat is de tijd toch snel gegaan. Over twee weken komt ons mooie bestuursjaar toch echt op zijn einde. Op het moment zijn wij ons jaarverslag aan het schrijven wat inhoudt dat we kritisch aan het terugkijken zijn op ons jaar…  Dan zie je pas weer hoeveel bijzondere dingen wij als bestuur hebben meegemaakt. 

 Afgelopen jaar is gekomen met veel up en downs. Een hele grote up voor mij was de city trip naar Hamburg. Ik heb daar zo genoten met mijn medebestuursleden en alle SPiN leden die mee zijn geweest. Je gaat erheen met veel verantwoordelijkheidsgevoel want je bent toch het bestuur, maar met dank aan de geweldige commissie heb ik toch een beetje kunnen ontspannen.  En toen in maart was daar de corona crisis. De activiteiten die gepland waren hebben we allemaal af moeten zeggen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Al waren de onlineactiviteiten niet heel drukbezocht, toch heb ik ervan genoten vanuit mijn slaapkamer bij mijn ouders thuis. Verder heb ik dit jaar veel leuke mensen mogen leren kennen, heb ik genoten op elke activiteit van SPiN en heb ik veel geleerd dit jaar.  Maar nu is toch de tijd aangekomen dat wij het stokje over gaan dragen. 

Momenteel is het kandidaatsbestuur druk aan het schrijven aan hun beleidsplan. Zij zijn hun grootse plannen voor de vereniging op papier aan het zetten. En wat ben ik ondertussen aan het doen? Met pijn in mijn hart ben ik alles aan het afsluiten. De laatste to do’s afwerken en het kandidaatsbestuur helpen met hun grote plannen te realiseren. Maar ook ga ik beginnen aan een nieuw avontuur. Komend jaar ben ik de trotse voorzitter van N.K.S.W. Kompanio. Dat laat dus wel zien dat ik echt heb genoten van afgelopen jaar. 

Lieve leden, bedankt voor het leuke jaar en ik zie jullie snel! 

Liefs, Kirsten.