Bestuursblog Jekke

Lieve lezer,

Inmiddels is het februari en zijn wij al 4 maanden officieel het XIIIe bestuur van SPiN. Ik ben nog altijd blij dat ik de keuze heb gemaakt een bestuursjaar te gaan doen, het feit dat ik dat met 6 ontzettend leuke mede-bestuursgenoten mag doen, maakt dit alleen maar leuker.

Afgelopen maanden waren bijzonder. In de zomer hebben wij met het bestuur nog met 7 man af kunnen spreken, maar al gauw zorgden de COVID-19 maatregelen ervoor dat dit niet langer kon. Sinds oktober vergaderen wij wekelijks online en zijn wij niet met elkaar op het zelfde moment samen geweest. Hoewel wij elkaar vrijwel alleen online of in kleine groepjes zien, merk ik dat wij toch hechter worden onderling. Iedereen lijkt zijn/haar plekje binnen het bestuur te vinden. Naast dat de samenwerking goed verloopt, hangt er een gezellige sfeer binnen de groep wanneer wij het niet over SPiN hebben.

Hoewel corona een grote uitdaging is hebben wij geprobeerd het beste er van te maken, wat natuurlijk niet zonder de hulp van alle (actieve) leden kon! Samen met hen zijn er al veel online activiteiten georganiseerd waardoor iedereen elkaar toch kan leren kennen.

Nu het al februari is beginnen wij ook langzaamaan met het opzetten van de sollicitatie procedure voor het aankomende bestuur! Het voelt heel gek om dat nu al te doen terwijl wij pas 4 maanden officieel bestuur zijn, maar ik ben ontzettend benieuwd naar de groep die van ons het stokje gaat overnemen.

De komende maanden gaan wij ons best nog doen om zoveel mogelijk activiteiten door te laten gaan, zodat we elkaar toch nog kunnen zien, hopelijk tot dan! En mocht je nog vragen hebben, je mag mij altijd een mailtje sturen of contacten via Facebook/Instagram!

Stay safe,
Liefs Jekke