Bestuursblog Iza

Lieve lezer,

Er is alweer een half jaar voorbij. Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik gebeld werd met het goede nieuws dat ik een plekje had gekregen binnen het XIIIe bestuur. Het was spannend en super leuk om een nieuwe groep te leren kennen en met z’n allen dit grote avontuur aangaan wat een bestuursjaar zou zijn. Omdat het nog steeds een avontuur is heb ik af en toe niet door hoe snel de tijd gaat en dat we dus al op de helft zitten.

De afgelopen maanden waren intens leuk maar af en toe ook lastig, waardoor ik veel over mezelf heb geleerd. En dit heeft me geholpen mezelf te verbeteren en ontwikkelen. Deze verandering merkte ik niet alleen bij mezelf, maar bij iedereen uit het bestuur. Je ziet iedereen groeien als persoon en binnen hun functie in het bestuur. Ik ben blij en trots dat ik deze groei met deze mooie groep mag meemaken. We proberen met z’n allen SPiN zo goed mogelijk te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat SPiN nog steeds als een thuis voelt voor iedereen.

Wat ik het leukste vind aan het bestuursjaar en dan zeker aan mijn functie is dat je op deze manier veel (actieve) leden leert kennen. Het enthousiasme van de (actieve) leden inspireert mij en maakt een bestuursjaar zoveel leuker.

We zijn inmiddels al zo ver dat we beginnen te zoeken naar onze opvolgers voor het XIVe bestuur. Dit voelt erg gek omdat ik het gevoel heb dat we nog maar net begonnen zijn, maar ik heb er ook zin in. Ik ben benieuwd wat de nieuwe ogen van het XIVe bestuur SPiN gaan brengen en hoe ik mijn kennis kan overdragen aan mijn opvolger.

Ik heb heel veel zin in het komende half jaar en alles wat nog komen gaat!

Veel liefs,

Iza van Blokland