Bestuursblog Isabel Leemhuis

Lieve leden,

Aan mij de eer om alweer de tweede bestuursblog van het jaar te schrijven. Aan het begin van het jaar hadden we in het kader van modernisering het fantastische idee om bestuursvlogs te maken. Ik vond dit echt een super leuk idee en heb in een stoere bui aan mijn bestuursgenoten beloofd dat ik wel wilde aftrappen. Toen uiteindelijk de drukte naar mijn hoofd steeg en de tentamens ook dichterbij kwamen kreeg ik een beetje spijt van mijn grote mond en besloot ik toch bij de veilige bestuursblog te blijven. Achteraf vind ik dit toch wel jammer, dus misschien dat er nog wel een keer een gaat verschijnen. En anders wel van mijn bestuursgenoten.

Het is nu alweer november en het lijkt wel de dag van gisteren dat ik het verlossende telefoontje kreeg dat ik deel uit mocht maken van het Xe kandidaatsbestuur der SPiN. Helemaal in de wolken en nog geen idee wat mij te wachten stond. Nu is ons beleid en de begroting ingestemd en mogen wij ons officieel het Xe bestuur der SPiN noemen. In het begin word je toch wel even met de neus op de feiten gedrukt. Je denkt dat je aardig weet wat het besturen inhoudt als je gaat solliciteren, maar het komt behoorlijk op je af als je aan het nieuwe jaar begint. Opeens ga je kamerdiensten draaien, kom je om in de to do’tjes en ben je druk met de activiteiten. Ondanks dat de beginperiode best wel heftig was, was hij ook heel erg leuk. Het is het begin van een nieuw avontuur en het maakt mij heel erg trots als ik zie dat we met ons bestuur al echt een team zijn dat samen ergens voor staat. Ik ben dagelijks in contact met de externe partijen waar SPiN mee te maken heeft. Het leuke aan mijn functie is dat je in contact komt met heel veel verschillende soorten mensen. Het is ook super leuk om te merken dat ik mezelf daar ook steeds meer in ontwikkel.

Nu komen de tentamens eraan en ben ook ik weer druk aan het studeren. Ik moet heel eerlijk zeggen dat mijn studie niet mijn nummer één prioriteit is geweest afgelopen weken. Tijdens een van de sporadische keren dat ik om 8:45 naar een gedrag 3 college ben geweest betrapte ik mezelf erop dat ik zelfs toen dingen voor SPiN ging doen. Toch voelt het ook wel weer vertrouwd om me tussen de andere druk studerende studenten te begeven in die overvolle UB. Ik ben wel blij als het voorbij is, aangezien er in november weer hele leuke activiteiten aankomen! Zo hebben we over twee weken weer de vijfde editie van het super vette Insomnia in de Waagh, een sportactiviteit, uitwisseling en weer een lustrumactiviteit! Ik word heel erg enthousiast als ik eraan denk dat we nog een heel mooi jaar voor de boeg hebben met veel leuke activiteiten, reizen en natuurlijk de speciale activiteiten voor het lustrum! Ik hoop jullie dan ook allemaal vaak te zien, zodat we er met zijn allen een prachtig jaar van kunnen maken. Heb je vragen over SPiN in het algemeen of over een bestuursjaar of heb je super leuke ideeën waar je mijn hulp voor nodig hebt voor het contact met externe partijen? Schroom niet om even de SPiN-kamer te bezoeken of mij een mailtje te sturen, dan denk ik met heel veel liefde en plezier met je mee. Voor nu, heel veel succes met de tentamens en tot de volgende activiteit!

Veel liefs,

Isabel Leemhuis
Commissaris Externe Betrekkingen