Bestuursblog Isabel Leemhuis

Lieve lezers,

Dit is alweer de tweede bestuursblog van het jaar die ik mag schrijven. Ik weet nog goed toen ik de vorige schreef in november, midden in de tentamens. Toen waren we net begonnen aan ons bestuursjaar met nog een hele stoet aan leuke activiteiten en uitdagingen voor ons. Nu is het alweer juni en hebben we een kandidaatsbestuur. Dan gaan vijf nieuwe kanjers het stokje van ons overnemen. Ik heb heel veel zin om hen alles over SPiN te leren en te zien hoe zij met hun enthousiasme en nieuwe plannen het XIe bestuur der SPiN gaan vormen volgend jaar. Ik heb zin om me weer op mijn studie te gaan focussen, maar ben er ook nog niet helemaal klaar voor om afscheid te nemen van het besturen. Gelukkig mogen we nog even!

Zo tegen het einde van het jaar realiseer je je ook hoe geweldig het eigenlijk is wat je allemaal meegemaakt hebt. Ik ben enorm dankbaar voor de zes lieve lieverds die altijd klaar staan. Hoe fijn het is om na een drukke dag op de bank op de SPiN-kamer Temptation Island aan te zetten. Hoe blij we waren toen we een nieuwe guilty pleasure vonden (Ex On The Beach). Daarnaast hebben we ook nog andere gezamenlijke hobby’s ontwikkelt, namelijk tinderen, Dixit spelen, horrorfilms kijken, wortels met hummus eten en skinny bitch drinken.

Echter draait het in je bestuursjaar natuurlijk niet alleen om jezelf en je bestuur, maar vooral om je leden. Ik krijg er super veel energie van als we iets neer weten te zetten, waar we mensen mee verenigen en de tijd van hun leven kunnen bezorgen. Ik heb bijvoorbeeld dit jaar de studiereiscommissie begeleidt, die een geweldige reis naar Tokyo organiseerde. Tijdens deze reis hebben we deze geweldige wereldstad ontdekt en zijn veel vriendschappen gesloten. Als ik zie hoe hecht deze groep is geworden, voel ik me toch wel erg gelukkig en blij.

Oké dit wordt weer veel te sentimentele blog, dus het wordt tijd dat ik afsluit. Hopelijk zie ik jullie op de laatste activiteiten, zodat we het jaar goed af kunnen sluiten met zijn allen. Kusjes!