Bestuursblog Flore van Grunsven

De maand april is alweer voorbij, maar het voelt nog heel dichtbij allemaal. Bijna twee weken met tentamens waarin wij hopelijk vele van jullie hebben kunnen verblijden met een kopje koffie of thee. Een aantal borrels van verschillende reizen, commissiebestuursuitjes, een SPiN-feest, de batavierenrace, het congres, een themadag en de studiereis naar Tokyo. Een hoop activiteiten in een drukke maand, maar er staat nog genoeg op de planning waar wij samen met de actieve leden hard voor gaan werken om die ook weer voor jullie te organiseren, onder andere voor Psypop, de formele lustrumactiviteit, Insomnia, de themadag en de workshop.

Nu de maand mei begonnen is, voelt het al dat we tegen het eind van het jaar komen. Iedereen bereidt zich voor op de laatste loodjes van de tentamens (en eventuele herkansingen natuurlijk) maar ook als bestuur zijn we bezig met de laatste maanden. Zo zijn we momenteel druk met het vormen van een nieuw kandidaatsbestuur en vakantie plannen aan het maken.

Het is heel gek om te bedenken dat wij bijna een jaar geleden te horen kregen dat wij het Xe kandidaatsbestuur werden. Toen, een half jaar later schreef ik de eerste bestuursblog en weer een half jaar later ben ik er op dit moment weer eentje aan het schrijven in een totaal andere setting. Na een stuk of 60 kamerdiensten, ongeveer 40 activiteiten, ontelbare borrels en avonden in de stad merk ik dat ik SPiN voor geen goud wil missen. Het is een voorrecht om samen met mijn zes andere kanjers van bestuursleden de vereniging te draaien voor en door jullie wat een genot is om mee te maken en op terug te kijken.

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier en energie halen uit je studententijd bij SPiN, want het is een ervaring en gevoel dat ik iedereen toewens. Zelf ga ik met volle teugen genieten van de laatste maanden, de laatste activiteiten, de resterende kamerdiensten, gezellige gesprekken met jullie en het plezier met de rest van het bestuur.

Veel liefs,

Flore