Lieve lezer,

De afgelopen maanden als bestuur bij SPiN zijn zo snel gegaan. We hebben zoveel meegemaakt en geleerd en vooral veel van genoten.

Wat ik vooral leuk vond van de afgelopen maanden vond ik naar de activiteiten gaan die we organiseerden samen met de commissies. De activiteiten die door SPiN worden georganiseerd variëren veel, van feesten en reizen tot workshop en lezingen. De afwisseling maakt het vooral erg leuk, vooral als commissaris interne betrekkingen aangezien ik bij de meeste activiteiten aanwezig ben. Ik vind het erg leuk om commissies te kunnen helpen met de activiteiten en om uiteindelijk te kunnen zien hoe leuk de activiteit is geworden.

Naast de activiteiten van SPiN vond ik het de afgelopen maanden ook erg leuk naar constitutieborrels te gaan waar we veel andere besturen hebben leren kennen. Hiernaast vond ik de kamerdiensten samen met mijn bestuursgenoten en leden van SPiN erg leuk. Deze kamerdiensten heeft iedereen uit het bestuur meestal twee keer in de week. Tijdens deze kamerdiensten zitten wij met zijn tweeën in de kamer om vragen van SPiN-leden te beantwoorden, samenvattingen te verkopen, spelletjes te spelen en gezellig thee en koffie te drinken. Waar ik nog het meest van geniet is van hoeveel leuke mensen ik de afgelopen maanden heb leren kennen, binnen en buiten SPiN, maar vooral de leuke meidengroep waarmee ik samen het bestuur van SPiN vorm.

Naar bijna alle activiteiten gaan, kamerdiensten hebben en tussendoor helpen bij het organiseren van de activiteiten kan erg druk worden. Zelf ervaar ik dat ik wanneer een nieuwe periode begint het vooral erg druk is voor een commissaris interne betrekkingen, omdat dan alle activiteiten weer beginnen, SPiN organiseert namelijk geen activiteiten tijdens de tentamens, waardoor je in de tentamenperiode weer meer tijd hebt. Door goed te plannen kan ik een goede balans vinden tussen tijd voor mijzelf en tijd voor SPiN.

De afgelopen maanden heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld om goed te leren plannen, eigenlijk zet ik alles wel alles in mijn agenda om een goed overzicht te houden, te kunnen werken en met vrienden te kunnen afspreken.

Ik ben erg dankbaar dat ik de meiden van het bestuur heb mogen leren kennen dit jaar en dat ik veel tijd met hun mag doorbrengen. Verder ben ik dankbaar voor alle commissies die ik mag helpen bij het organiseren van de activiteiten. Ik kijk erg uit naar de komende activiteiten dit jaar!
Als je nog vragen hebt over mijn functie of in het algemeen kun je me altijd mailen of opzoeken in de SPiN kamer.

Liefs,
Esmée