Bestuursblog Chinouq

En dan is het eindelijk tijd voor mijn blog. Als allerlaatste…

Tijd.. Tijd is iets wat erg belangrijk is tijdens je bestuursjaar. Tijd is iets waarin je dingen kunt plannen maar je altijd te weinig hebt en tijd is iets wat voorbij vliegt.

Op dit moment hebben we alweer een nieuw kandidaatsbestuur die vol enthousiasme hun jaar willen beginnen.

Ik weet nog als de dag van gisteren dat wij kandidaatsbestuur werden. Alle enthousiaste reacties, de vreugde, energie en ideeën die er ontstonden. Echter zoals tijd vliegt, zijn we nu alweer op het einde van het jaar gekomen. De zomer is aangebroken, vakanties worden geboekt en de biertjes op de terrassen staan al klaar. Het wordt tijd om terug te kijken en de hoogtepunten uit je jaar te halen. De studiereis, de City trip, het bestuursweekend, alle feestjes, de constitutieborrel, alle commissie-bestuursuitjes, insomnia, het gala.. Een voor een mooie, leuke en gezellige momenten om op terug te kijken..

Als ik dit schrijf zit ik in de trein richting het dorp waar ik geboren ben, Venray. Waar net als in Nijmegen, ook veel herinneringen en mooie momenten liggen. Tijdens een bestuurjaar is het soms fijn om door alle hectische, energieke momenten ook eens tot rust te kunnen komen bij je familie en vrienden. Bijslapen, veel eten (zonder kosten) en bijpraten met iedereen. Helaas kwam dit er de afgelopen weken niet echt van, door alle leuke dingen die een bestuurjaar met zich meebrengt. De schuld hiermee af te schuiven op het bestuursweekend, de studiereis, batavierenrace, actieve leden weekend en mentorenweekend. Maar leuk dat was het zeker! Echter, heb ik zeker zin om weer even een weekendje in mijn vertrouwde dorpje te spenderen en al mijn familie en vrienden hier weer te zien.

Dit weekend ga ik net als jullie helaas ook druk bezig zijn met studeren voor de tentamens! Jullie zijn daar nu waarschijnlijk ook mee bezig.. Dus ik zeg toedels, keer lekker terug naar jullie laptopjes in de UB of thuis en ga studeren. Dan ga ik nu ook weer mijn opperste concentratie proberen bij elkaar te rapen om colleges te kijken. Heel veel succes met jullie tentamens en hopelijk tot snel!

Xx Chinouq