Bestuursblog Anouk

Lieve lezer,

Zoals de andere meiden voor mij ook al zeiden, zijn de afgelopen maanden als bestuur bij SPiN voorbij gevlogen. Er zijn zo veel leuke dingen geweest en ik heb ervan genoten, maar ik heb ook veel geleerd.

De afgelopen tijd hebben we veel leuke activiteiten georganiseerd. Het begin was een beetje stroef vanwege COVID-19 waar we vaak last minute activiteiten moesten aanpassen, verplaatsen of annuleren. Gelukkig kunnen we ondertussen weer de activiteiten organiseren zoals we bedacht hadden!

Ik wil alle commissies bedanken voor hun harde werk om leuke activiteiten te organiseren en met leuke ideeën te komen. Daarnaast wil ik natuurlijk de andere 5 meiden van het bestuur bedanken. Ik weet nog de eerste dag dat we elkaar ontmoette en niemand elkaar kende. Maar toch wisten we al dat we elkaar elke dag zouden gaan zien en vrienden zouden worden. Dat vond ik een gek idee toen maar ondertussen kan ik dit bestuursjaar niet meer zonder hun voorstellen. We zien elkaar zo vaak en zijn ondertussen in een korte tijd zo’n hecht clubje geworden. Het is niet alleen hard werken maar het is ook gewoon heel erg gezellig! We hebben samen veel meegemaakt en gaan alleen nog maar meer beleven!

Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor een bestuursjaar. Dit is een ervaring die je niet op een andere manier kan op doen en ik kan het iedereen aanraden! Ik kijk uit naar de komende maanden, want er staan nog leuke dingen op de planning. Ik hoop jullie allemaal daar te zien!

Je kan altijd contact opnemen met me voor vragen of voor een praatje via external@spin-nijmegen.com of kom gezellig langs de SPiN kamer!

Liefs,

Anouk