Bestuursblog Anne

Lieve lezer,

Zoals de vier voor mij ook al zeiden (soms is die statutaire orde heel vervelend), wat is de afgelopen tijd voorbijgevlogen! Toen we in Juni als kandidaatsbestuur zijn voorgesteld had niemand een idee wie de andere was, nu zijn we een hecht vriendinnen clubje die ongeveer elke minuut van elke dag met elkaar samen is. En hoewel dit ontzettend veel lijkt, het is nog steeds altijd even gezellig.

Als commissaris onderwijs schrok ik in het begin wel een beetje van de vele overleggen en organen die de universiteit kende, en waarvan ik geen idee had hoe het precies in elkaar zit. Maar na meer dan twintig vergaderingen verder, kan ik je precies uitleggen wat je voor welke vergadering moet voorbereiden. Ik wil het je met liefde uit leggen mocht je dit altijd al hebben willen weten 🙂

Buiten de overleggen heb ik het afgelopen jaar veel contact gehad met de universiteit en de andere verenigingen binnen en buiten de faculteit. Ook ben ik ondertussen weer begonnen met contact leggen met docenten voor de boekenlijst van het eerste semester van aankomend jaar. Een secuur taakje waar ik natuurlijk geen fouten in wil maken.

Mijn favoriete tijd van het jaar komt er weer aan, met veel zon en twee maanden vol leuke activiteiten en hopelijk gezellige en drukke kamerdiensten. Ik kan niet wachten om me weer gezellig tot een drankje en dansje te wagen met jullie op onze feesten en borrels! Samen met de andere vijf toppers gaan wij alles op alles zetten om nog een leuk half jaar zonder al te veel zorgen (voor jullie als leden) neer te zetten.

Mocht je nog vragen aan mij hebben over mijn functie, het bestuur, of wil je lekker na kletsen over activiteiten of feesten? Kom dan gezellig langs bij de kamer of stuur me een mailtje via academic@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Anne