Vacature analytische bijbaan

Voor een nieuw bedrijf www.rechtdoorzee.nu zoeken we een student of een net-afgestudeerde die kan helpen met het afvangen en verwerken van data.

Waar zoeken we jou voor?

We willen data verzamelen van gesprekken die in de komende 3 maanden gaan plaatsvinden door onze “gesprekshelpers”: mensen krijgen hulp bij een lastig gesprek op het werk en leren “in actie”. Van deze oefengesprekken willen wij data verzamelen over zowel de hulpvrager als de hulpvraag. Maar ook willen we inzicht krijgen in wat de hulpvrager aan ons gesprek heeft gehad: welke inzichten heeft hij opgedaan, welk effect had dit? Op hemzelf en op zijn gesprekspartner? En natuurlijk op de uitkomst van het gesprek. We willen hier graag later dit jaar over publiceren.

  • Een eerste opzet van een methode om de data af te vangen hebben we, wellicht kun jij deze nog aanscherpen
  • Vervolgens ga je de data daadwerkelijk verzamelen en verwerken in (1) een maandelijkse rapportage (‘thermometer’) en 2) en eenmalig ‘analyse/whitepaper’ die klaar is op 1 december.

Vereisten

Je moet analytisch sterk zijn, vlot en nauwkeurig werken en prettig zijn in de omgang. Bij voorkeur zoeken we een student Psycholgie of Communicatie- of gedragswetenschappen. Verder schroom je niet om mensen vriendelijk doch beslist na te bellen als ze onvolledige informatie aanleveren.

Enthousiast geworden? En heb je 8 -12 uur per maand de tijd? Dan zien we je CV en motivatie graag verschijnen op brigittte@rechtdoorezee.nu. Vergoeding in overleg.

Nog vragen? Bel (06-487851480 of mail (brigittte@rechtdoorezee.nu)