ALV: Secretarieel jaarverslag & Beleidsplan

Op maandag 21 september vindt de zevende Algemene Ledenvergadering (ALV) van het verenigingsjaar 2019-2020 plaats. De ALV begint om 19:00 en vindt weer plaats in de Waagh. Je bent van harte uitgenodigd om bij deze ALV aanwezig te zijn.

Tijdens deze ALV zal het XIIe bestuur o.a. haar secretarieel jaarverslag en de resultaten van de actieve leden enquête presenteren. Daarnaast zal het XIIIe kandidaatsbestuur haar beleidsplan presenteren. De stukken voor deze ALV kun je vanaf 14 september vinden op de website en in de applicatie. De ALV zal volledig in het Engels worden gehouden.

Er is een limiet van vijftig mensen die de ALV in de Waagh kunnen bijwonen vanwege de huidige regels rondom COVID-19. We kunnen een grotere ruimte gebruiken dan normaal om de afstand te bewaren. Om het aantal aanwezigen te kunnen controleren, zal er gebruik worden gemaakt van toegangskaartjes. Deze zijn gratis en heb je nodig om aan de ALV te kunnen deelnemen. Op 14 september om 13:00 zullen de kaartjes verkrijgbaar zijn via de Eventix link in dit evenement. Wanneer je geen ticket kunt bemachtigen, kun je een e-mail sturen naar secretary@spin-nijmegen.com om op de wachtlijst te komen. Als iemand anders niet meer aanwezig zal zijn bij de ALV dan kun je zijn/haar ticket overnemen. Daarom is het belangrijk dat als je niet meer aanwezig kunt zijn bij de ALV je dit aan het bestuur laat weten door een mail te sturen, zodat het ticket aan iemand anders kan worden gegeven. Als de maximale capaciteit bereikt wordt dan zal het bestuur iets opzetten zodat de leden die geen kaartje hebben de ALV virtueel kunnen bijwonen. Als je de ALV niet kunt bijwonen heb je de mogelijkheid om iemand te machtigen om voor jou te stemmen tijdens de ALV door een mail te sturen.

Het bestuur wil tijdens deze ALV graag iets uitproberen om de ALV efficiënter te maken. Het bestuur wil je vragen om de vragen die je hebt in te sturen vóór de ALV zodat ze deze vragen al kunnen beantwoorden wanneer ze het stuk presenteren. Je kan je vragen sturen naar secretary@spin-nijmegen.com. Dit geeft ook de mogelijkheid om antwoord te krijgen op je vragen als je niet bij de ALV aanwezig kunt zijn. De deadline voor het insturen van de vragen is op de avond van 20 september. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om vragen te stellen tijdens de ALV. Belangrijk: voor nu zal dit alleen gedaan worden voor de stukken van het XIIe bestuur. De vragen over het beleidsplan van het XIIIe kandidaatsbestuur zullen wel nog gesteld worden tijdens de ALV zelf.

Let op: ook deze ALV is het de bedoeling dat je zelf zorgt dat je de bijbehorende stukken bij je hebt op de ALV. Dit kan door een laptop/tablet mee te nemen of door de stukken te printen.

Later deze week zal het bestuur laten weten of het ook weer mogelijk is om voor de ALV met het bestuur en het kandidaatsbestuur te eten bij de Waagh. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, houd dan het evenement in de gaten voor het bericht dat hierover geplaatst zal worden.

We vragen je verantwoordelijk te zijn in de keuze om de ALV bij te wonen. Heb je klachten of ben je in aanraking gekomen met iemand die corona heeft, dan vragen we je om thuis te blijven.