ALV: Halfjaarlijkse Enquête & Heidag

Op maandag 26 april vindt de derde Algemene Ledenvergadering (ALV) van het verenigingsjaar 2020-2021 plaats. De ALV zal online plaatsvinden via Zoom, de link zal later worden geplaatst in dit evenement, en zal beginnen om 19:00 uur. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze ALV zal het XIIIe bestuur haar halfjaarlijkse enquête presenteren. Deze ALV zal in het Engels zijn. Na afloop van de ALV zal het bestuur direct overgaan op de Heidag, waarbij zij de meningen van de leden zal vragen over een aantal vooraf geselecteerde onderwerpen die momenteel van belang zijn voor de vereniging.

Als je de ALV niet kunt bijwonen heb je de mogelijkheid om iemand te machtigen om voor jou te stemmen tijdens de ALV door een mail te sturen.

Het bestuur wil tijdens deze ALV graag proberen de ALV efficiënter te maken. Het bestuur wil je vragen om de vragen die je hebt in te sturen vóór de ALV zodat ze deze vragen al kunnen beantwoorden wanneer ze het stuk presenteren. Je kan je vragen sturen naar secretary@spin-nijmegen.com. Dit geeft ook de mogelijkheid om antwoord te krijgen op je vragen als je niet bij de ALV aanwezig kunt zijn. De deadline voor het insturen van de vragen is op de avond van 25 april. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om vragen te stellen tijdens de ALV.
Let op: Ook deze ALV is het de bedoeling dat je zelf zorgt dat je de bijbehorende stukken bij je hebt op de ALV. De documenten kunnen gevonden worden op de SPiN website: www.spin-nijmegen.com en in de SPiN app.

We hopen je op de ALV te zien!

Groetjes,
Het XIIIe bestuur der SPiN