ALV: Financieel jaarverslag & begrotingsplan

Op maandag 5 oktober vindt de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van het verenigingsjaar 2020-2021 plaats. De ALV zal plaatsvinden in De Waagh en zal beginnen om 19:00 uur. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze ALV zal het XIIe bestuur haar financieel jaarverslag presenteren en het XIIIe bestuur haar begrotingsvoorstel. Daarnaast zal de nieuwe kascontrole commissie ook worden ingestemd. Deze ALV zal in het Engels zijn.Er is een limiet van vijftig mensen die de ALV in de Waagh kunnen bijwonen vanwege de huidige regels rondom COVID-19. We kunnen een grotere ruimte gebruiken dan normaal om de afstand te bewaren. Om het aantal aanwezigen te kunnen controleren, zal er gebruik worden gemaakt van toegangskaartjes. Deze zijn gratis en heb je nodig om aan de ALV te kunnen deelnemen. De kaartjes kun je vinden via de Eventix link in dit evenement. Wanneer je geen kaartje kunt bemachtigen, kun je een e-mail sturen naar secretary@spin-nijmegen.com om op de wachtlijst te komen. Als iemand anders niet meer aanwezig zal zijn bij de ALV dan kun je zijn/haar ticket overnemen. Daarom is het belangrijk dat als je niet meer aanwezig kunt zijn bij de ALV je dit aan het bestuur laat weten door een mail te sturen, zodat het ticket aan iemand anders kan worden gegeven. Als de maximale capaciteit bereikt wordt dan zal het bestuur iets opzetten zodat de leden die geen kaartje hebben de ALV virtueel kunnen bijwonen. Als je de ALV niet kunt bijwonen heb je de mogelijkheid om iemand te machtigen om voor jou te stemmen tijdens de ALV door een mail te sturen.

Het bestuur wil tijdens deze ALV graag iets uitproberen om de ALV efficiënter te maken. Het bestuur wil je vragen om de vragen die je hebt in te sturen vóór de ALV zodat ze deze vragen al kunnen beantwoorden wanneer ze het stuk presenteren. Je kan je vragen sturen naar secretary@spin-nijmegen.com. Dit geeft ook de mogelijkheid om antwoord te krijgen op je vragen als je niet bij de ALV aanwezig kunt zijn. De deadline voor het insturen van de vragen is op de avond van 4 oktober. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om vragen te stellen tijdens de ALV.

Belangrijk: voor nu zal dit alleen gedaan worden voor de stukken van het XIIe bestuur. De vragen over het beleidsplan van het XIIIe kandidaatsbestuur zullen wel nog gesteld worden tijdens de ALV zelf.

Daarnaast heb je weer de mogelijkheid om vooraf aan de ALV voor een speciale prijs met ons te komen eten in de Waagh! Je kan je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar secretary@spin-nijmegen.com.

Let op: Ook deze ALV is het de bedoeling dat je zelf zorgt dat je de bijbehorende stukken bij je hebt op de ALV. Dit kan door een laptop/tablet/telefoon mee te nemen of door de stukken te printen. We vragen je verantwoordelijk te zijn in de keuze om de ALV bij te wonen. Heb je klachten of ben je in aanraking gekomen met iemand die corona heeft, dan vragen we je om thuis te blijven.