• nl
  • en
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congres: drugs en verslaving

23/04 -16:00:20:00

Het is alweer tijd voor een van de beste evenementen van het jaar: het congres! We hebben een geweldig onderwerp met fantastische sprekers. Het congres van dit jaar zal gaan over drugs!
Maarten Belgers, een verslavingsarts, zal jullie alles vertellen over verslaving en zal zelfs een voormalig patiënt meebrengen. Hoe gaaf is dat? Maar als dit je niet overhaalt, wat dacht je dan van deze special guests: Rens Polman en Nellie Benner! Ja, je leest het goed, Rens en Nellie, bekend van TV, zullen beiden aanwezig zijn op het congres en zullen een lezing geven voor jullie! Weet je even niet wie ze zijn? Google ze snel en je zal erachter komen!
Als dit je niet enthousiast maakt, weet ik het ook niet meer. Maar er is meer: als kers op de taart krijg je ook nog een diner bij ons congres! Er zijn dus geen smoesjes meer om niet aanwezig te zijn op ons evenement.
We willen de rest van het congres nog een beetje een verrassing laten, dus volg dit evenement en alle sprekers zullen aan je voorgesteld worden en er komt zelfs een kans op iets te winnen…!
Hopelijk ben je net zo enthousiast over het congres als wij zijn, zorg ervoor dat je snel je ticket koopt! Tot dan!

WANNEER
– Maandag 23 april 2018
– 16.00-20.00u
– De deuren zijn open vanaf 15.45

TICKETS
– Ticket is 5 euro voor SPiN-leden, 6 euro voor niet-leden
– Vanaf maandag 26 maart 10.30u kan je een ticket kopen op de SPiN kamer of online.

Gegevens

Datum:
23/04
Tijd:
16:00:20:00