SPiN's Wintersport trip

Ook in het tweede lustrumjaar van SPiN zal er weer een memorabele skireis voor jullie worden georganiseerd. Op 9 maart zullen we met zo'n 40 SPiNers naar de Franse Alpen vertrekken: De bestemming van dit jaar is Risoul in het skigebied la Forêt Blanche. 

Wat je te wachten staat?
Een comfortabele reis in een 3-sterren bus, skipas voor de volledige 180km+ van het altijd zonnige Risoul, non-stop feest in de out- en indoor après-ski bar direct onder ons appartement, ontbijt op bed met gratis STOKBROOD die elke ochtend aan je kamer wordt geleverd, een YETI gold-card met 40% korting op al je drankjes en natuurlijk de befaamde skireis hoodie. Daarnaast mag je natuurlijk een aantal lustrumverrassingen verwachten!

Prijs van je reis? 
€392,50 voor leden, €417,50 voor niet-leden. 

Dankzij de LUSTRUM special kun je de hele week GRATIS après-skien tussen 16:00 en 17:00! 

Inschrijvingen starten op 28 november en die werken als volgt: als je je op de eerste dag inschrijft en alle plaatsen zijn aan het einde van de dag nog niet vergeven, kun je 100% zeker mee. Als alle plaatsen op de eerste dag wel zijn vergeven, zal er worden geloot onder degenen die zich die dag hebben ingeschreven. Dus voor de grootste kans om mee te gaan, schrijf je jezelf direct in op de 28e. Save the date!

Let wel op dat deze reis samenvalt met regulier onderwijs, waar er bij sommige cursussen sprake is van aanwezigheidsplicht (PV B, OP1, of OP2). Neem hierbij contact op met de coördinator van de cursus als je wil weten wat de consequenties zijn van het meegaan op deze reis. Voor PV B is het zo dat het meegaan op de reis betekent dat je de cursus niet kan halen.

vrijdag, maart 9, 2018 - 17:00