Excursie Pompestichting

Note! This activity is only in Dutch.

Altijd al benieuwd geweest hoe het er van binnen uitziet in een tbs-kliniek? Net als de voorgaande jaren organiseert SPiN ook dit jaar weer een excursie naar de Pompestichting, een tbs-kliniek in Nijmegen. Hier kan je een kijkje nemen achter de gesloten deuren van de kliniek. Er zal een rondleiding worden gegeven en vervolgens kan je in gesprek gaan met een aantal patiënten.

De excursie vindt plaats op donderdag 8 februari. We zullen om 14:00 voor de hoofdingang van het Spinozagebouw verzamelen en dan gezamenlijk naar de Pompekliniek fietsen. De excursie duurt tot ongeveer 17:30, er is geen mogelijkheid om eerder weg te gaan. Mocht je op eigen vervoer gaan, laat dit dan even weten door een mail te sturen naar: future@spin-nijmegen.com.

Voor SPiN-leden is de excursie gratis en niet-leden betalen maar 1 euro. Het is belangrijk dat iedereen die mee gaat naar de Pompekliniek zichzelf kan legitimeren. Zorg er dus voor dat je zowel bij de inschrijving als bij de excursie zelf hetzelfde geldige legitimatie bewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) bij je hebt. Als jij je online inschrijft is het belangrijk dat je uiterlijk 31 januari jouw ID- nummer en volledige naam naar future@spin-nijmegen.com stuurt. Als je dit dan nog niet hebt gedaan dan zal jouw plek helaas weg worden gegeven. 

Mobiele telefoons/tablets/USB-sticks etc. mogen niet meegenomen worden in de kliniek. Eventueel kunnen ze achterblijven in een kluisje bij de portier, maar fijner is het als ze helemaal niet meegenomen worden. Daarnaast zal er een controle plaatsvinden met detectieapparatuur die op metaal reageert. Houd hier rekening mee en probeer geen tas mee te nemen omdat het aantal kluisjes in de kliniek beperkt is. Er is een mogelijkheid om je tas voor 14.00 uur in de SPiN kamer neer te leggen.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan op 29 januari vanaf 11.00 uur in op de SPiN-kamer of online (vergeet in dit geval niet jouw ID-nummer te sturen!). 
Wees op tijd, want de plekken zijn beperkt!

Tot bij de excursie. We kijken er enorm naar uit!

donderdag, februari 8, 2018 - 14:00