Actiecommissie

Hoihoi allemaal, wij zijn de initiatief commissie. Ons zul je een paar keer zien bij de themadagen in de SPiN common ground, waar je natuurlijk langs moet gaan voor een gezellige middag met zorgvuldig uitgekozen snacks. Wij zullen ons allemaal even voorstellen:

De voorzitter is Eva. Ik ben Eva en zit in mijn tweede jaar van de bachelor. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten; hockeyen, hardlopen en af en toe fitnessen. Daarnaast vind ik het leuk om drankjes te doen in de stad, dus hopelijk mag dat snel weer!

De vice-chair is Niels. Ik ben Niels en zit in mijn 1e jaar van de bachelor. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met muziek maken. Daarnaast ben ik een fan van uitgaan en bier drinken.

De secretaris is Falke. Ik zit in mijn derde jaar. ik hou van nieuwe muziek ontdekken, haken, en afspeellijsten maken voor hele specifieke moods.

De penningmeester is Julia. Ik zit in mijn tweede tweede jaar van de bachelor en ik hou van zwemmen, yoga’en, en lange wandelingen maken. Ik vind het ook leuk om te feesten met vrienden, maar waardeer ook graag tijd alleen met een goed boek of leuke serie.

De promotie officer is Kiara. Ik zit in mijn tweede jaar en ben geïnteresseerd in allerlei sporten, inclusief voetbal en zwemmen. Daarnaast hou ik ervan een leuke tijd te hebben en uit te gaan en te dansen in een club, dus ik kijk ernaar uit dat zo snel mogelijk weer te kunnen doen 🙂

En niet te vergeten, de algemene leden die hun handen uitsteken voor alle overgebleven klusjes: Aniek en Merel. Ik ben Aniek en ik zit in mijn vierde jaar (bonusjaar;)). Ik hou van gezellige dingen ondernemen en lekker kletsen en lachen. In mn vrije tijd vind ik het ook leuk om te wandelen en heeeel soms te hardlopen. Verder hou ik net als Merel ook van eten en is deze commissie inderdaad een topkeuze daarvoor ;). Ik ben Merel en ik zit in mijn tweede jaar. Ik heb veel hobby’s en één daarvan is met eten bezig zijn, ik hou van lekker koken en bakken. Vandaar dat ik voor deze commissie heb gekozen! Verder kan ik niet goed stil zitten en hou ik ervan om op pad te zijn en nieuwe dingen te ontdekken.

Veel liefs en hopelijk tot snel in de SPiN common ground,

De Actie Commissie

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Voor contact: initiative@spin-nijmegen.com.