Actiecommissie

Hi iedereen!

Wij zijn de actie commissie voor het college jaar 2020-2021. Door het jaar heen zullen wij een aantal leuke activiteiten voor jullie organiseren en zorgen voor passende snacks bij deze activiteiten 😉 Helaas zullen deze voor nu voornamelijk online zijn, gezien de covid-19 maatregelen, maar we hopen jullie natuurlijk zo snel mogelijk in het echt te zien bij fysieke activiteiten! Tot die tijd zullen we ons kort even voorstellen, zodat jullie ons alvast een beetje kennen:

Hey ik ben Marin. Ik ben de voorzitster van de Actie Commissie. Mijn hobbies zijn sporten, eten (deze twee hobbies balanceren elkaar) en last but not least: ik ben altijd in voor een feestje!

Hey! Ik ben Nele. Ik ben de vice-voorzitster en secretaris van de Actie Commissie. Mijn hobbies zijn lezen, schilderen en Netflix kijken. Om te relaxen en mijn hoofd leeg te maken vind ik het fijn om hard te lopen.

Hey! Mijn naam is Lisa en ik ben de penningmeester van de Actie Commissie. Ik ben een enorme boekenwurm en vind het erg leuk om met vrienden af te spreken 🙂

Hi! Ik heet Shanti en ik regel de promoties voor onze commissie dit jaar. Ik luister graag naar muziek, kijk graag Netflix, ga vaak lekker lunchen of uiteten (helaas nu niet door covid) en vind het leuk om zo nu en dan een drankje te doen met vrienden

We hopen jullie snel te zien!

De Actie Commissie

Voor contact: initiative@spin-nijmegen.com.

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.