Mededeling Kascontrole

Wegens omstandigheden is het voor Jeroen Weerwag niet mogelijk om de laatste kascontrole te doen voor het VIIIe bestuur. In zijn plaats zal Lieke van Lieshout deze kascontrole overnemen. Het bestuur denkt dat Lieke een goede bijdrage kan leveren aan deze commissie vanwege haar eerdere ervaring in de Kascontrolecommissie. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn kan u mailen naar penningmeester@spin-nijmegen.com

SPiN-workshop: MS Experience

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om met een aandoening zoals Multipels Sclerose te leven? Kom dan naar de eerste Engelstalige SPiN-training van het jaar op dinsdag 20 september. Het voorlichtingsteam van de Nederlandse MS-vereniging gaat jullie niet alleen vertellen hoe het is om met MS te leven, maar geeft jullie ook de kans met behulp van MS Experience Toolkit symptomen van de aandoening te ervaren. De training begint om 19:00u. Inschrijven kan op de SPiN-kamer vanaf morgen 14 september. Voor leden is de training gratis, voor niet leden kost de deelname 1 euro. Ben je geïnteresseerd schrijf dan snel! Vol= vol!

Excursie LVR Kliniek

Op donderdag 29 september is het weer tijd voor de eerste excursie van SPiN! We gaan dan de LVR-klinik, een psychiatrische kliniek in Duitsland. Hier krijgen we een rondleiding door verschillende afdelingen van de kliniek. De excursie duurt van 10.00 tot 17.00. Dit betekent dat we om 8:45 gezamenlijk vertrekken, we verzamelen voor de hoofdingang van het Spinoza-gebouw. We gaan met zelfgeregelde busjes naar Bedburg-Hau. De kosten voor deze excursie zijn 3 euro voor SPiN- leden, en 4 euro voor niet-leden. Vergeet niet een geldig legitimatie bewijs mee te nemen (ID-kaart of paspoort), aangezien we de grens over gaan! De inschrijvingen gaan open op donderdag 8 september. Er is maar beperkt plek en het wordt een hele interessante excursie, dus schrijf je snel in op de SPiN-kamer!

Psypop

Every year SPiN organizes a music contest called Psypop. This year it will take place on the 21th of September. With four bands and different kinds of music we will make it a night to remember!! But therefor we also need you! Make sure you don't miss it!

Zomerblog van bestuurslid Mesian

Kill the boy. Kill the boy, and let the man be born. Meesten van ons kregen waarschijnlijk ooit eens dit of een soortgelijk advies: wij moeten volwassen worden. Dit is een moderne, moeilijke wereld en wij moeten op gegeven moment gewoon eens beginnen met serieus doen om hier ons plekje te vinden, zegt men. Daarbij doet iedereen uiteraard zijn best om zichzelf (en zijn CV) zo efficiënt en snel mogelijk zo ver mogelijk persoonlijk verder te ontwikkelen,en dit dan in ieder geval meer succesvol dan al je collega’s en vrienden: academische studie, buitenlandervaring, Honours-programma, bijbanen, vrijwillige engagement. De lijst aan extra taken waarmee we onszelf maar al te graag mee bemoeien is eindeloos en op deze lijst is natuurlijk ook dat ene ding te plaatsen wat de laatste tijd meer een stempel heeft gedrukt op mijn leven dan al het andere: het bestuursjaar.

Pagina's