Acquisitie commissie

Hii, mijn naam is Anouk en ik ben dit jaar de (part-time) voorzitter van de Acquisitie commissie. Helaas maar part-time, aangezien ik hopelijk dit jaar mijn bachelor zal afronden tussen de Brummies (VK). Moneys binnenharken is iets wat ik graag doe, maar binnen de commissie houdt dit wel wat meer in dan tikkies aanmaken… Ik kijk uit naar het overwinnen van mijn belangst en het worden van de nieuwe Wolf of Spin Street!

Hoi! Ik ben Dennis, en ik overzie dit jaar als secretaris veel van het briefcontact/papierwerk voor de Acquisitie commissie. Hoewel ik in deze functie veelal achter de schermen werk, gaat mijn voorkeur juist uit van het directe contact; een goede pitch schrijf je niet – die schud je ter plekke uit de mouw. (Dat scheelt ook weer een telefoontje, maar dat terzijde.)

Heey! Ik ben Sarah Lisa en ik ben algemeen lid. Ik ben er wat later bijgekomen, maar heb er daarom niet minder zin in! Ik kijk er naar uit om om met de bedrijven in contact te komen en hen eens even duidelijk te maken wie wij zijn! Met geld omgaan is iets waar ik nog veel over wil en  kan leren…. Genoeg te leren dus! Vroeger geld verdienen op het pleintje met onze winkeltje waarmee we loombandjes verkochten was mijn grootste hobby, maar nu zou ik graag over het echte werk willen leren!

Hoihoi, mijn naam is Anniek en ik ben general member van de acquisitiecommissie dit jaar. Ik kijk ernaar uit om op een creatieve manier sponsordeals en goodies etc. binnen te slepen voor onze vereniging en onze leden. Daarnaast hoop ik om net als onze voorzitter over mijn belangst heen te komen 🙂

Hey allemaal! Mijn naam is ook Anouk en ik ben de vice-voorzitter van het groepje, maar neem het voorzitter zijn over van de andere Anouk als zij in het buitenland zit. Ik zit als Commisaris Externe Betrekkingen in het bestuur van SPiN en ik begeleid niet alleen de commissie ik ben ook zelf lid! De acquisitie commissie helpt mij om sponsoren en goodies binnen te halen. Meestal durf ik niet op mijn eigen bankrekening te kijken omdat ik mezelf maar al te goed ken, maar hopelijk kan ik voor de vereniging wel veel geld binnen halen. Daarnaast is het mijn doel om mijn commissie van hun belangst af te helpen

 

Liefs,

De acquisitie commissie

acquisition@spin-nijmegen.com