XIVe bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Ieder jaar in oktober wisselt het bestuur van SPiN en nemen nieuwe studenten het stokje over. Deze studenten worden verdeeld over een aantal functies. Dit jaar zijn dat de voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris intern, commissaris onderwijs en commissaris externe betrekkingen. Zij zullen zich een jaar lang inzetten voor SPiN en haar leden en zich bezig houden met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Bekijk hier de documenten van dit bestuur


Voorzitter

Marin Kellaert

Lieve allemaal,

Voor komend jaar ben ik de voorzitter van deze prachtige vereniging. Mijn naam is Marin Kellaert en ik ben 20 jaar. Helaas ben ik niet de oudste van dit bestuur, maar uiteraard wel de meest wijze;). Ik ben opgegroeid in Zeist, een dorp naast Utrecht en ik woon nu ruim twee jaar in Nijmegen. Door hockey, vrienden en familie reis ik nog redelijk vaak heen en weer naar Zeist.

Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor. Voor het komende jaar vind ik het heerlijk om mij helemaal op SPiN te kunnen focussen en om wat minder aan studeren te hoeven denken.

In mijn eerste jaar heb ik een halfjaartje in de Feest en Borrel commissie gezeten, maar dat was helaas anders dan verwacht vanwege corona. Het afgelopen jaar zat ik in de Collaboration Commissie en dit beviel mij erg goed. Ik genoot ervan om dingen te organiseren voor de SPiN en om veel nieuwe mensen te leren kennen. Dit waren dan ook de grootste redenen voor mij om een bestuursjaar te gaan doen. Komend jaar hoop ik samen met mijn bestuursgenoten er een geweldig jaar voor jullie van te maken en hoop ik vele van jullie te leren kennen.

Doordat ik FOMO heb en dus graag overal bij ben, zullen jullie mij veel tegenkomen op de SPiN kamer en bij activiteiten. Daarnaast wil ik met alle liefde de mooiste stickers van iedereen maken en houd ik ervan om random dansjes te doen. Hopelijk hebben jullie net zoveel zin in komend jaar als ik!! Voor gezellig praatjes, dansjes of een lekker koffietjes kan je me altijd en overal aanspreken. Heb je nog mooie potentiële stickers of vragen dan mag je me ook altijd mailen naar chair@spin-nijmegen.com.

Veel liefs,

Marin

Bestuursblog Marin


Secretaris

Raisa Rambaran

Heyy allemaal!

Ik ben Raisa Rambaran, 20, en mag dit jaar de functie van Secretaris vervullen. Ook al ben ik Nederlandse ben ik opgegroeid in Duitsland en Zwitserland. Zo spreek ik dus vloeiend Duits en Nederlands en mijn Engels is ook acceptabel.

Ondertussen zit ik in mijn derde jaar van deze bachelor en heb tot nu toe in 2 commissies gezeten; de Skitrip commissie in mijn eerste jaar, en de Gala commissie in mijn tweede jaar. Ik ken SPiN dus ook al een tijdje als actief lid.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te eten & soms heel soms om te sporten. Ook vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, een leuke stad ontdekken, en weddenschappen afsluiten die ik toch nooit win.

Als secretaris zal ik me voornamelijk bezighouden met typen, maar dat kan ik voor geen meter dus haha laten we hopen dat practise makes perfect. Met typen bedoel ik het notuleren van vergaderingen en de administratieve taken achter deze organisatie, zoals de website, Social Media & de mails. Ook ben ik bestuursverantwoordelijk voor een aantal commissies & ben ik aanwezig bij vele activiteiten!

Dit komende jaar hoop ik jullie allemaal te leren kennen! Kom vooral langs de SPiN kamer voor koffie, thee & gezelligheid, en bezoek onze gevarieerde activiteiten van onze 22 commissies! Bij vragen kan je me altijd een mailtje sturen naar secretary@spin-nijmegen.com.

Tot gauw & veel liefs,

Raisa

Bestuursblog Raisa


Penningmeester

Kristina Losensky

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Kristina Losensky, ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede jaar. Aankomend jaar ben ik de penningmeester van SPiN. Dit betekent dat ik vooral voor financiële zaken het aanspreekpunt ben. Ik heb voor een bestuursjaar bij SPiN gekozen omdat het mij leuk lijkt om nieuwe mensen te ontmoeten en om nieuwe ervaringen te opdoen. Vorig jaar zat ik in de oriëntatie commissie en al leuke ervaringen met SPiN opgedaan. Dus kijk ik er naar uit om een gezellig jaar bij SPiN te hebben.

Als ik niet met SPiN of mijn studie bezig ben, spreek ik graag met vrienden af of ben ik in de natuur te vinden om foto’s van de natuur te maken. Omdat ik het gevoel heb, dat ik nog niet genoeg foto’s van Nijmegen heb en nog steeds niet alle mooie plekken gezien heb sta ik zeker open voor aanbevelingen of mooie locaties. Ik wil graag meer van Nijmegen zien en leren kennen omdat het echt een heel mooie stad is.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten in real life, met een kopje thee of koffie in de SPiN kamer of bij een van de gezellige activiteiten. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om bij vragen een mailtje aan treasurer@spin-nijmegen.com te sturen.

Liefs,

Kristina

Bestuursblog Kristina


Commissaris Intern

Esmée Jansen

Heii,

Dit jaar heb ik de functie commissaris interne betrekkingen bij SPiN. Mijn naam is Esmée en ik ben 21 jaar. Ik kom uit een klein dorpje in de Achterhoek genaamd Dinxperlo. Ik woon momenteel al even in Nijmegen maar ik kom nog regelmatig naar Dinxperlo voor vrienden en werk.

Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van deze studie en ik volg de Nederlandse track. Wat ook betekent dat ik al even actief ben bij SPiN. Het eerste jaar heb ik bij de Freshmen Commissie gezeten waar ik samen met de commissie leuke activiteiten heb kunnen organiseren voor de eerstejaars studenten. In het tweede jaar heb ik in de Orientation commissie gezeten waar we Experience Your Future hebben georganiseerd, samen met SPS-NIP. En dit jaar zal ik als commissaris interne betrekkingen met liefde de meeste commissies begeleiden bij SPiN. Naast mijn functie bij SPiN vind ik het erg leuk om te gaan tennissen, een rondje te rennen, wijntjes te drinken met vriendinnen, op stap te gaan en vind ik het erg leuk om te reizen.

Ik kijk er naar uit om van dit jaar een geweldig jaar te maken en jullie allemaal te ontmoeten bij activiteiten of in de SPiN kamer. Ik ben altijd wel in voor een kopje thee of een gezellig praatje . 🙂 Je kunt me ook mailen via: internal@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Esmée Jansen

Bestuursblog Esmée


Commissaris Onderwijs

Anne van Poppel

Lieve lezer,

Ik ben Anne van Poppel en mag dit jaar de functie van Commissaris Onderwijs vervullen. Ik ben 21 jaar oud en ben opgegroeid in het gezellige Eindhoven. Ondertussen woon ik een jaartje in Nijmegen, en verwacht dat ik nog wel een tijdje in deze leuke stad zal blijven.

Momenteel ben ik tweedejaars student, en zit dus pas een jaartje bij SPiN. Wel ben ik, ondanks dat we vooral thuis zaten, met veel plezier actief lid geweest binnen SPiN en zat ik in de acquisitie commissie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen, een drankje te doen met vrienden, naar een festival te gaan, en naar de leukste bestemmingen te reizen.

Als Commissaris Onderwijs zal ik me bezighouden met het vertegenwoordigen van SPiN en studiebelangen van jullie als studenten bij de Universiteit. Daarnaast kun je altijd bij mij aankloppen als er je vragen hebt over de boekenlijst.

Ik hoop jullie allemaal te leren kennen en zien op onze activiteiten of in de SPiN kamer. Ik ben altijd wel in voor een gezellig praatje of een kopje koffie. Je mag me natuurlijk ook een berichtje sturen via academic@spin-nijmegen.com.

Groetjes,

Anne van Poppel

 

Bestuursblog Anne


Commissaris Externe Betrekkingen

Anouk Toma

Hey iedereen,

Last but not least Mijn naam is Anouk Toma, ik zit in het tweede jaar van mijn bachelor en met mijn 21 jaar ben ik de oudste van het stel. Ik ben dit jaar de Commissaris Externe Betrekkingen van deze mooie vereniging. Dit houdt in dat ik me bezig houd met de sponsoring, contracten, leuke dealtjes en korting regelen voor onze leden en ik onderhoud het contact met onze externe partijen, zoals de kroegen. Hiernaast ben ik ook lid van de acquisitie commissie en de lustrum commissie.

Ik ben geboren en getogen in het prachtige zuiden van Limburg in een stad genaamd Kerkrade. Sinds het begin van mijn studie woon ik in Nijmegen en ben ik verliefd geworden op de stad, maar mijn roots zullen altijd in het zuiden blijven. Ik krijg dan ook regelmatig te horen dat ik een leuk accentje heb, ook al is het ondertussen af en toe een mengelmoesje geworden, en vinden mensen het altijd leuk om me in het Limburgs te horen praten. Daarnaast is er geen betere plek in het land om Carnaval te vieren dan in Limburg, dus ik weet ook wel hoe je een feestje moet vieren.

Afgelopen jaar was ik de voorzitter van de Feest & Borrel commissie en dit was me ondanks corona goed bevallen. Ik vond het leuk om activiteiten te organiseren en nieuwe mensen te leren kennen. Het leek me een leuke uitdaging om een bestuursjaar te gaan doen en een leuke manier om nog meer mensen te leren kennen. Ondertussen ben ik helemaal op mijn plekje in deze vereniging en is mijn hartje koningsblauw gekleurd. Het helpt natuurlijk ook dat ik in het bestuur zit met vijf andere top meiden.

Ik vind het hartstikke leuk om met vrienden af te spreken, een drankje te doen en een dansje te wagen en nieuwe dingen en plekjes te ontdekken. Ik vind het ook leuk om te sporten, mocht ik de motivatie hiervoor vinden, maar voor lekker eten ben ik ook altijd bij. Daarnaast heb ik twee lieve honden waar ik graag mee lig te knuffelen. Mocht je ons komen bezoeken in de SPiN kamer, dan ben ik degene die ontzettend onhandig is of een dutje ligt te doen.

Ik heb ontzettend veel zin in het komend jaar en ik kan niet wachten jullie allemaal te ontmoeten! Mocht je vragen hebben of lekker willen kletsen, kan je altijd een mailtje sturen naar external@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Anouk

Bestuursblog Anouk