XIIIe Bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Ieder jaar in oktober wisselt het bestuur van SPiN en nemen nieuwe studenten het stokje over. Deze studenten worden verdeeld over een aantal functies. Dit jaar zijn dat de voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris formeel, commissaris informeel, commissaris onderwijs en commissaris externe betrekkingen. Zij zullen zich een jaar lang inzetten voor SPiN en haar leden en zich bezig houden met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Bekijk hier de documenten van dit bestuur.


Voorzitter

Beste lezer,

Ik ben Jekke Metzlar en dit jaar ben ik de voorzitter van deze mooie vereniging. Ik ben twintig jaar oud en ben opgegroeid in Heesch. Mijn 2 zusjes en ik wonen alle drie in Nijmegen wat ontzettend leuk en gezellig is.

Ik zit nu in mijn derde jaar. In mijn eerste jaar werd ik actief lid bij SPiN. Ik heb eerst een jaar de Illustratie commissie gedaan, in mijn tweede jaar was ik voorzitter van de Sport commissie. Ik vond het super leuk om alle activiteiten te organiseren en samen te werken met nieuwe mensen. Ik wil studenten graag dezelfde leuke ervaring met SPiN geven die ik heb gehad. Als voorzitter zal ik het overzicht houden over het bestuur en de vereniging. Daarnaast zal ik dit jaar 3 commissies begeleiden. Naast het bezig zijn met SPiN vind ik het leuk om te schilderen, houd ik van skiën en in de zomer kan je mij wandelend in de Zwitserse Alpen vinden met mijn familie.

Ik kijk uit naar aankomend jaar met hopelijk heel veel leuke activiteiten waar wij elkaar kunnen ontmoeten. Als je vragen hebt of gewoon contact met mij wil opnemen kan je altijd een mailtje sturen naar chair@spin-nijmegen.com

Groetjes,

Jekke Metzlar

Bestuursblog Jekke


Secretaris

Beste lezer,

Ik ben Seray van Montfort, ik ben 21 jaar oud en ik zal dit jaar de felbegeerde positieve van secretaris vervullen bij jou favoriete psychologie studievereniging in Nijmegen. Ik ben opgegroeid in een kleine stad, dat officieel een dorp is, aan de Veluwe: Ede. Maar sinds ik ervoor gekozen had om in Nijmegen te gaan studeren, heb ik maar weinig omgekeken. Deze mooie stad aan de oever van de Waal heeft me met open armen verwelkomd en heeft me nu al veel mooie herinneringen gebracht. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de bachelor, maar ik heb waarschijnlijk al meer tijd besteed aan het schrijven van deze zin, dan wat ik tot nu toe aan m’n vakken heb gedaan.

Vorig jaar had ik het genoeg om voorzitter van de eerstejaarscommissie te zijn. Ik vond het erg leuk om activiteiten te organiseren en het deed me naar meer verlangen.  Naast mijn tijd als actief lid in de eerstejaarscommissie, was ik erg actief bij de vele andere activiteiten die SPiN heeft georganiseerd. Daarnaast was ik regelmatig met een gratis kop koffie in m’n hand in de SPiN-kamer te vinden. Deze vereniging heeft me al vele leuke moment bezorgd, nu is het mijn tijd om dit ook voor anderen te kunnen doen. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de uitgaande communicatie. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de mail, website, nieuwsbrief en natuurlijk de enige echte SPiN-applicatie. Naast mijn drukke leven als bestuurslid spreek ik graag met vrienden af, speel ik piano of gitaar en lees ik. Ik ben pas tijdens de lockdown begonnen met gitaar spelen, maar het bevalt me zo goed dat ik doe alsof het onder het lijstje ‘wat ik doe’ hoort. Qua sport vind ik het onder andere leuk om te squashen of tafeltennissen.

Ik verwacht dat dit een hectisch en turbulent jaar wordt, maar ik kijk er desalniettemin enorm naar uit. Ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien, maar als je voor die tijd nog vragen of opmerkingen hebt, kun je mij altijd bereiken op secretary@spin-nijmegen.com.

Groetjes,

Seray van Montfort

Bestuursblog Seray


Penningmeester

Lieve lezer,

Ik ben Neele Ulken, derde jaars student en dit jaar penningmeester van onze vereniging. Ik kom uit Duitsland, maar woon nu al twee jaar in Nijmegen. Ik ben blij dat ik Nijmegen heb uitgekozen, omdat ik ontzettend erg van de Waal en de mooie stad hou.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verschillende sporten te proberen of met mijn vrienden te lachen om platte grappen. Dit is gelukkig ook een veilige activiteit omdat ik dat ook zonder problemen online, vanaf thuis kan doen.

Vanaf het begin van mijn studie ben ik bij veel activiteiten geweest die SPiN heeft georganiseed. Dit is ook een van de redenen waarom ik mij heel snel thuis ben gaan voelen in Nijmegen. Dit jaar wil ik graag iets terug geven en ervoor zorgen dat jullie ondanks COVID-19 heel leuke ervaringen met SPiN kunnen opdoen. In mijn functie als penningmeester ga ik mij onder andere bezighouden met de boekhouding van de vereninging en ga ik een commissie begeleiden.

Ik kijk uit naar een iets ander maar nog steeds prachtig bestuursjaar met veel leuke activiteiten (tuurlijk ook online) waar ik jullie hoop te leren kennen! Als je nog iets wilt weten of misschien een mop wilt vertellen (de kans dat ik lach is 100%)  kan je een berichtje sturen naar: treasurer@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Neele Ulken

Bestuursblog Neele


Commissaris Formeel

Lieve lezer,

Ik ben Iza van Blokland, ik ben 20 jaar en studeer momenteel in het tweede jaar van de bachelor Psychology. Dit jaar ga ik de rol van Commissaris Formeel Intern vervullen. Dit betekent dat ik de formele commissies dit jaar ga begeleiden.

Toen ik begon met studeren hier in Nijmegen nam SPiN al snel mijn hart. In mijn eerste jaar ging ik bij de Feest en Borrel commissie en vond ik het super leuk alle leuke activiteiten hiermee te organiseren.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden te chillen, lekker uit eten te gaan en mijn volgende reisje naar een stad in Europa te plannen. Maar nu vind ik het ook leuk om onze eigen steden te ontdekken.

Dit jaar gaat anders zijn dan andere jaren maar we zullen zeker ons best doen er het beste van te maken en creatieve ideeën te bedenken. Ik hoop jullie allemaal zo snel mogelijk te ontmoeten.

Liefs,

Iza van Blokland

Bestuursblog Iza


Commissaris Informeel

Hey allemaal,

Mijn naam is Tinco Roebroek, ondertussen ben ik 20 jaar en dat maakt mij dan ook de jongste in het bestuur dit jaar. Oorspronkelijk ben ik geboren in mooie Nijmegen, maar ik ben opgegroeid in het kleine Boxmeer, niet al te ver van hier. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik terug verhuisd naar Nijmegen en ik ben van plan om de komende tijd zeker niet weg te gaan.
Dit jaar zal ik de taak van Commissaris informeel intern op me nemen, wat inhoudt dat ik de meerderheid van de informele commissies zal gaan begeleiden. Naast mijn functie binnen SPiN ben ik een derdejaars psychologie student van de Engelse stroming.

In het kort over mij; Ik ben de persoon die je meeneemt naar een feestje en vervolgens de hele avond kwijt bent, aangezien ik overal en nergens ben in een poging om met zo veel mogelijk mensen te praten. Hoewel ik redelijk vaak kwijt ben, ben ik wel iemand op wie je kunt bouwen als je me nodig hebt. In mijn vrije tijd hou ik me vooral veel bezig met verschillende soorten sport, zoals basketbal en fitness. Daarnaast houd ik ervan om te gamen, muziek te maken en op te treden als DJ voor die ene kamerplant die ik heb!

Ik ben iemand die altijd in is voor een praatje en voor gezelligheid, dus als je me ooit voorbij ziet lopen op de campus of in de stad, twijfel dan niet en kom gezellig een praatje maken, of kom een wat uitgebreider gesprek houden op de SPiN kamer als het weer kan!
Hopelijk gaan we een fantastisch jaar beleven met z’n allen en ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen. Als je ooit hulp nodig hebt met iets of als je vragen hebt kun je altijd mailen naar Informal@spin-nijmegen.com

Groetjes,

Tinco Roebroek

Bestuursblog Tinco


Commissaris Onderwijs

Beste lezer,

Ik ben Dirk Couwenberg en ik heb dit jaar het voorrecht om in het bestuur van SPiN de rol van Commissaris Onderwijs te mogen vervullen. Ik ben 20 en zit in het tweede jaar van de Engelstalige bachelor. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant maar woon nu alweer een jaartje in ons mooie Nijmegen en voorlopig is deze prachtstad nog niet van mij af. In mijn vrije tijd doe ik aan verdedigingsporten, lees ik veel en doe ik een armzalige poging om gitaar te leren spelen.

Ik kwam oorspronkelijk bij SPiN terecht via mijn intro ouders die ook in het bestuur zaten en ik heb het als actief lid in de Socialcie ongelofelijk gezellig gehad. Het leek me leuk om me wat meer in te zetten bij de vereniging en mezelf uit te dagen dus het besluit om een bestuursjaar te gaan doen was snel gemaakt. Tot nu toe heb ik er zeker geen spijt van.

Als Commissaris Onderwijs zal ik de leden van SPiN vertegenwoordigen bij de universiteit en heb ik contact met de koepelverenigingen waar ik het perspectief van psychologie studenten kan inbrengen. Daarnaast ben ik er ook voor SPiN leden als ze vragen hebben over de boekenverkoop en sta ik altijd klaar om problemen te verhelpen.

Dit jaar is zonder meer een bijzonder jaar en de corona crisis brengt veel uitdagingen met zich mee. Ik zie dit echter ook als een kans om te innoveren en creatief te zijn. Zo kan ik me samen met mijn bestuur en alle actieve leden ook dit jaar inzetten om psychologie studenten bij elkaar te brengen en het studentenleven net wat leuker te maken.

Ik hoop jullie allemaal te zien op de vele activiteiten die we dit jaar zullen hebben en ik ben altijd beschikbaar om even te kletsen. Ik hoop jullie allemaal te mogen leren kennen en we gaan er hoe dan ook een mooi jaar van maken.

Groetjes,

Dirk Couwenberg

Bestuursblog Dirk


Commissaris Externe Betrekkingen

Lieve lezer,

Hey, leuk dat je nog aan het lezen bent. Ik ben Leonie, 20 lentes oud en ben geboren in Gouda, later verhuisd naar een klein dorpje onder Eindhoven, namelijk Leende. Ik zit in m’n derde jaar van m’n bachelor en ben heel excited voor dit jaar! Ik zal de functie External Affairs Officer gaan vervullen, wat betekent dat ik me bezig houd met contracten en sponsoren, zoals de kroegen of Athena. Daarnaast zit ik ook in de acquisitie commissie, met wie ik samen sponsorgeld zal ophalen voor SPiN en goodiebags mee samenstel voor tripjes. Daarnaast zoeken we ook naar bedrijven die mee willen doen aan de SPiN-korting, waar alle SPiN-leden van kunnen profiteren.

Verder nog wat over mezelf: ik vind het lekker om te lezen in de trein, heb een groeiende spelletjesverzameling, geniet ik van koken, houd ik van reisjes maken, speciaalbiertjes drinken en hier en daar doe ik via Facebook een quizje om erachter te komen of ik Nick of Simon ben (ik was Kees Tol?)

Hopelijk zie ik jullie allemaal een keer in de SPiN kamer!

Liefs,

Leonie

Bestuursblog Leonie