VIe Bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Bekijk hier de documenten van dit bestuur

Fenna Dekkers – Voorzitter

Lieve lezer,

Mijn naam is Fenna Dekkers en ik ben 22 jaar. Mijn wieg stond in het Brabantse Prinsenbeek, maar inmiddels studeer en woon ik alweer drie jaar met veel plezier in Nijmegen. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met vrienden, zoals winkelen, dagjes weg of gewoon gezellig bankhangen met een filmpje erbij. Daarnaast rijd ik al van jongs af aan paard en ben ik nog steeds heel wat uurtjes per week op de manege te vinden om mijn inmiddels bejaarde paardje te verzorgen.

Vanaf mijn eerste jaar als psychologiestudente ben ik actief lid bij SPiN. Ik ben begonnen als lid van de  feestcommissie, daarna ben ik een jaar voorzitter van de sportcommissie geweest en afgelopen jaar heb ik met veel plezier de studiereis georganiseerd. De afgelopen jaren bij SPiN zijn me zo goed bevallen dat ik graag wat meer wilde doen voor de vereniging. Ik ben dan ook heel blij dat jullie mij voor komend jaar de rol van voorzitter van SPiN  toevertrouwen. Als voorzitter is het mijn taak overzicht te houden over alles wat SPiN doet en organiseert. Ik zal dit jaar dan ook mijn best doen dit allemaal in goede banen te leiden.

Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen een mooi SPiN-jaar van te maken.

Mocht je vragen hebben, kom dan gerust langs op de SPiN-kamer of stuur een mailtje naar: voorzitter@spin-nijmegen.com


Ilse Baijens – Secretaris

Lieve lezer,

Mijn naam is Ilse Baijens en ik zal dit jaar de functie van secretaris vervullen bij SPiN. Ik ben 20 jaar oud en geboren en getogen in Geldrop. Hoewel ik het heerlijk vind om af en toe nog naar het altijd gezellige Brabant te reizen, heb ik mijn plekje in Nijmegen helemaal gevonden. Naast mijn studie en actief lidmaatschap besteed ik mijn vrije tijd graag aan zingen, muziek luisteren, hockeyen en lekker koken en borrelen met vrienden.

Het afgelopen jaar heb ik met de SocialCie erg veel plezier beleefd aan het organiseren van activiteiten voor de actieve leden. Stiekem vind ik het best wel jammer dat ik niet in mijn eerste jaar al actief lid ben geworden. Ik vond het ontzettend leuk om samen met een team iets moois neer te zetten. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit komend jaar ook met het bestuur van SPiN te doen.

Als secretaris ben ik onder andere verantwoordelijk voor het ledenbestand, de website, Facebook, Blackboard en natuurlijk het versturen van de nieuwsbrieven. Daarnaast zal ik ook de Tijdschriftcommissie begeleiden.

Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en wil ik graag meer uit mijn studententijd halen. De tijd vliegt voorbij terwijl ik nog zoveel wil doen, vandaar dat ik voor een bestuursjaar bij SPiN heb gekozen. Ik ben dan ook van plan om komend jaar volop te gaan genieten. Ik heb er ontzettend veel zin in om er met zijn allen een fantastisch jaar van te maken!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je me bereiken via: secretaris@spin-nijmegen.com. Wil je gewoon gezellig kletsen of ben je toe aan een kop koffie of thee, dan kun je natuurlijk altijd binnenlopen op de SPiNkamer.


Bas Romeijn – Penningmeester

Geachte lezer,

Ik ben Bas Romeijn en dit jaar ben ik penningmeester van SPiN. Ik ben 18 jaar jong en kom oorspronkelijk uit het pittoreske Zetten, aan de andere kant van de Waal. Afgelopen jaar ben ik psychologie gaan studeren en ben ik verhuisd naar Nijmegen. In mijn vrije tijd kun je me vaak met vrienden vinden met een biertje in mijn hand, achter mijn gitaar, of beide tegelijk. Daarnaast luister ik veel muziek en kijk ik graag films.

Ik heb me afgelopen jaar ingezet als Commissaris Communicatie van een leuke en professionele acquisitiecommissie en was daarnaast veel op de SPiN-kamer te vinden. Het leek me superleuk en een uitdaging om nog meer voor SPiN te kunnen betekenen in een bestuursfunctie. Ik zal me komend jaar als penningmeester hoofdzakelijk bezig houden met het financiële beleid van SPiN en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast zal ik vaak op de SPiN-kamer te vinden zijn om een praatje met je te maken, dus ik hoop je daar te zien!

Als je vragen hebt kun je me altijd bereiken op: penningmeester@spin-nijmegen.com


Rinske Knoest – Commissaris Formeel

Lieve lezer,

Mijn naam is Rinske Knoest, 22 lentes jong, geboren in Purmerend, opgegroeid in Hoorn en uiteindelijk beland in het onbekende Nijmegen. Tijdens de introductie voelde ik mij hier gelijk thuis en ondertussen loop ik hier alweer vier jaar rond. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor psychologie afgerond, dit jaar zal ik daarom naast mijn bestuursfunctie nog wat extra vakken gaan volgen ter voorbereiding op een master.

In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes (of weekjes) weg, knuffel ik met mijn katjes, ga ik skiën,  maak ik roadtrips naar het strand en geef ik regelmatig Singstar-feestjes. Verder houd ik van zwemmen, hardlopen en dansen.

Al drie jaar ben ik actief lid geweest bij SPiN, in deze jaren heb ik twee mooie skireizen mogen organiseren, een almanak gemaakt en afgelopen jaar was ik secretaris van de internationaliseringscommissie waarmee we het buddyproject hebben opgezet en de uitwisseling naar Italië hebben georganiseerd. Al die tijd heeft een bestuursjaar mij al aangetrokken, en nu is het eindelijk zo ver. Dit jaar mag ik de functie van Commissaris Formeel bekleden en ben ik samen met Chris verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot actief lidmaatschap en commissies. Daarbij zal ik de meer studie-gerelateerde commissies begeleiden.

Heb je vragen of zin in een gezellig praatje, kom dan vooral langs op de SPiNkamer! Mocht ik daar per ongeluk een keer niet te vinden zijn, kan je mij altijd bereiken op: formeel@spin-nijmegen.com


Chris van Heijster – Commissaris Informeel

Lieve lezer,

Ik ben Chris van Heijster, 20 jaar oud en ik kom uit Breda. Komend jaar ben ik tweedejaars psychologiestudent,maar zal ik me natuurlijk voornamelijk richten op mijn bestuurstaken als Commissaris Informeel.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om af te spreken met vrienden en ben ik vaak te vinden in de kroegen van Nijmegen. Ook hou ik ervan om te sporten. Naast voetbal probeer ik zo veel mogelijk hard te lopen.

Afgelopen jaar zat ik in de Sportcommissie en heb ik onder andere meegeholpen met het organiseren van de Batavierenrace. Zoals eerder gezegd, ben ik dit jaar Commissaris Informeel bij SPiN en zal ik samen met de Commissaris Formeel verantwoordelijk zijn voor alle zaken met betrekking tot actief lidmaatschap en commissies. Ik zal daarbij een aantal commissies begeleiden met het organiseren van de activiteiten.

Mocht je vragen hebben of gewoon gezellig een praatje willen maken, dan ben ik altijd bereikbaar op: informeel@spin-nijmegen.com


Jeroen Weerwag – Commissaris Onderwijs

Beste SPiN-lid,

Mijn naam is Jeroen Weerwag, 23 jaar oud en dit jaar vervul ik de functie van Commissaris Onderwijs in het VIe bestuur van SPiN. Tijdens mijn studie heb ik me al vanuit verschillende functies in mogen zetten voor studenten. In mijn tweede en derde jaar was ik lid van de introductiecommissie en heb ik meegeholpen bij het neerzetten van twee prachtige introducties. Afgelopen jaar was ik studentassessor, waarbij ik het faculteitsbestuur adviseerde en daarbij alle studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen heb mogen vertegenwoordigen. Tevens ben ik vorig jaar actief lid geweest binnen SPiN als voorzitter van de congrescommissie. Deze commissie heeft afgelopen jaar een ontzettend geslaagd congres georganiseerd, met het thema manipulatie.

Als je eenmaal het bestuursvirus te pakken hebt gekregen, kom je er niet meer gemakkelijk vanaf en daarom heb ik er vorig jaar voor gekozen om te solliciteren voor een functie binnen het bestuur van SPiN. Als Commissaris Onderwijs zal ik het contact vanuit SPiN met het onderwijsinstituut, de medezeggenschap, masterverenigingen en landelijke studentenorganen onderhouden. Daarnaast coördineer ik de bijles, het buddyproject en de boekenverkoop. Mocht je dus vragen hebben over onderwijs(gerelateerde zaken) dan kun je bij mij terecht!

Ik hoop dat we met z’n allen een mooi jaar tegemoet gaan en jullie regelmatig tegen te komen op en rond de SPiN-kamer! Mocht je mij nodig hebben, maar ben ik niet aanwezig op de SPiN-kamer, dan kun je mij via de mail altijd bereiken op: onderwijs@spin-nijmegen.com.


Marjam Bahari – Commissaris PR