Ve Bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Bekijk hier de documenten van dit bestuur

Lieke van Lieshout – Voorzitter

Mijn naam is Lieke van Lieshout en ik ben dit jaar de voorzitter van SPiN, Studievereniging Psychologie in Nijmegen. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Budel, een klein dorpje in het altijd gezellige Brabant. Inmiddels woon ik al 3 jaar met veel plezier in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk met vrienden af te spreken, te winkelen of een goed boek te lezen. Daarnaast houd ik erg van musicals, theatervoorstellingen en films.

Vorig jaar heb ik me actief ingezet voor SPiN in de studiereiscommissie, waar ik de rol van secretaris vervulde. Ik vond het ontzettend leuk om samen met een team iets neer te zetten en ik heb heel veel zin om dat dit jaar te doen in het bestuur van SPiN. Als voorzitter is het de bedoeling dat ik overzicht houd over alles wat SPiN doet en organiseert om er zo voor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om er met alle leden een super gezellig lustrum jaar van te maken!

Heb je vragen voor mij? Ik ben te bereiken op: voorzitter@spin-nijmegen.com

Koen Hendriks – Secretaris

Geachte lezer,

Mijn naam is Koen Hendriks, ik ben 20 jaar oud en geboren en getogen in Nijmegen. Ik wilde graag blijven studeren in mijn thuisstad en hier zit ik, enkele jaren later, als derdejaars psychologiestudent. In de zomer vind ik het heerlijk om een stukje te gaan wielrennen, in de winter bedrijf ik de sport van het bankhangen. Verder vind ik het heerlijk om een filmpje te kijken of te borrelen met vrienden.

Sinds mijn eerste jaar psychologie ben ik al actief lid van SPiN: in mijn eerste jaar was ik secretaris in de tijdschriftcommissie, in mijn tweede jaar was ik algemeen lid van de tijdschriftcommissie en secretaris van de ALV-commissie. In deze twee jaren heb ik met veel plezier mijzelf gemengd met alle mensen die zich op welke wijze dan ook hebben ingezet voor SPiN, en ik kreeg de behoefte om nog iets extra’s te doen voor de vereniging: iets dat zich uitte in het worden van secretaris van SPiN. Mijn taken omvatten het bijhouden van het ledenbestand en alle communicatie naar buiten toe (denk aan facebook, blackboard en natuurlijk de website zelf). Daarnaast zal ik mijn uiterste best doen om mijn medebestuursleden te ondersteunen dit jaar.

Heb je vragen over mij, over de vereniging of alles wat daar omheen speelt? Dan kun je mij bereiken op secretaris@spin-nijmegen.com

Sofie van Breemen – Penningmeester

Hoi allemaal!

Mijn naam is Sofie van Breemen, ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Tiel. Ik heb daar gewoond tot ik Psychologie ging studeren en op kamers ging in Nijmegen. Inmiddels ben ik derdejaars psychologiestudente en woon ik samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd loop ik graag een rondje hard of lees ik een goed boek. Ook hou ik van lekker uitgebreid koken en taarten bakken. Verder houd ik van gamen, maar ook van gezelschapsspelletjes en gelukkig kan ik daarbij goed tegen mijn verlies. Voordat ik ging studeren zong en danste ik veel, maar dat heb ik de afgelopen twee jaren een beetje laten liggen. In de toekomst wil ik dat graag weer gaan doen.

Het afgelopen jaar heb ik vol enthousiasme aan de balie van de SPiN-kamer boeken en samenvattingen verkocht. Ik heb veel uren op de SPiN-kamer doorgebracht en ben daardoor een beetje aangestoken met het bestuursvirus. Het komende studiejaar zal ik bij SPiN de functie van Penningmeester bekleden. Ik zal dus onder andere verantwoordelijk zijn voor de boekhouding en de boekverkoop. Daarnaast zal ik er alles aan doen om je vrolijk welkom te heten op de SPiN-kamer.

Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar, jij ook?

Als je vragen hebt kun je me bereiken via penningmeester@spin-nijmegen.com

p.s. Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op de SPiN-kamer voor een kop koffie of thee!

Marloes de Jonge – Commissaris Onderwijs

Lieve lezer,

Ik ben Marloes de Jonge en dit jaar vervul ik de functie van commissaris onderwijs. Ik ben 20 jaar en kom uit het Drentse plaatsje Emmen. Op mijn 17e ben ik op kamers gegaan in Nijmegen en daar heb ik nooit spijt van gehad, hoewel ik soms die fijne Drentse nuchterheid wel mis.. Na de middelbare school verdeelde mijn vriendengroep zich over het hele land en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om ze op te zoeken in bijvoorbeeld Groningen of Amsterdam. Daarnaast vind ik het ook fijn om te spinnen in het universitair sportcentrum, voornamelijk vanwege de woordspeling. Ook vind ik het leuk om te koken en bakken, vooral toetjes en gebak zijn mijn favoriet.

Vorig jaar ben ik voor het eerst actief geworden bij SPiN, als penningmeester van de studiereiscommissie. Ik ben supertrots op de mooie reis die we hebben neergezet naar St. Petersburg en stiekem had ik toen best spijt dat ik niet eerder actief lid was geworden. Ik heb besloten om een bestuursjaar te gaan doen omdat ik graag een uitdaging aan wilde gaan en het gevoel had dat ik nog niet alles uit mijn studententijd had gehaald. Naast het SPiN-bestuur zal ik nog wat extra vakken gaan volgen om zo een keuze te kunnen maken voor een master.

Je studententijd gaat veel sneller dan je zou willen, dus ik ben van plan om komend jaar nog even volop te genieten! Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken tijdens dit prachtige lustrumjaar!

Je kunt mij bereiken op Onderwijs@spin-nijmegen.com

Myrna Rossing – Commissaris Formeel

Afgelopen jaar heb ik besloten om actief lid te worden bij SPiN, bij de Stedentripcommissie. Met z’n zevenen hebben we twee buitenlandse reizen georganiseerd. Dit beviel me zo goed dat ik hier graag meer mee wilde doen. Daaruit rolde een bestuursfunctie. Aankomend jaar zal ik de functie van Commissaris Formeel vervullen. Mocht je actief lid zijn of worden bij SPiN, dan zullen we veel met elkaar te maken krijgen. Samen met Marjolein Brink helpen wij de commissies bij het organiseren van hun activiteiten. Daarnaast zal ik, samen met mijn medebestuursleden, voor al jouw vragen, tips en opmerkingen over SPiN te woord staan.

Ik hoop dat je op deze manier een beetje een beter beeld van mij hebt gekregen. Mocht je toch nog vragen hebben, kom dan langs op de SPiN-kamer of stuur een mailtje naar formeel@spin-nijmegen.com.

Marjolein Brink – Commissaris Informeel

Ik ben Marjolein Brink, 21 jaar oud en aankomend jaar vierdejaars psychologiestudent. Ik heb mijn hele leven al in Nijmegen gewoond en het bevalt me nog steeds erg goed! In hou ervan in mijn vrije tijd af te spreken met vrienden en ons te vermaken met al dan niet nuttige bezigheden. Daarnaast vind ik het leuk creatief bezig te zijn. Ik heb altijd graag getekend en verder ben ik veel bezig met muziek. Zelf speel ik al sinds ik mij kan heugen piano en ik vind het erg leuk om samen met anderen muziek te maken.

Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen te organiseren. Zo heb ik voor mijn eindexamen van de middelbare school samen met een paar anderen een grote voorstelling opgezet en uitgevoerd. Afgelopen jaar zat ik met veel plezier in de studiereiscommissie en hebben we een reis naar Sint Petersburg georganiseerd. Dit jaar kreeg ik de kans om me extra in te zetten voor SPiN en dat wil ik dan ook met alle liefde doen, middels het vervullen van de functie commissaris informeel in het bestuur van SPiN. Dit betekent dat ik samen met de commissaris formeel voor het wel en wee van de commissies zal zorgen en bovendien een groot aantal commissies zal begeleiden in het organiseren van hun activiteiten.

Ik heb er alle vertrouwen in dat dit jaar een mooi jaar wordt!

Mochten jullie vragen hebben, kunnen jullie me altijd mailen op informeel@spin-nijmegen.com

Rick Huijs – Commissaris PR

Mijn naam is Rick Huijs, ik ben 21 jaar en vierdejaars psychologiestudent. Dit jaar heb ik de eer om me Commissaris PR van SPiN te mogen noemen! Oorspronkelijk kom ik uit Venlo, in het altijd gezellige Limburg, maar ik woon al weer een tijdje met veel plezier in Nijmegen. Ik hou van lezen, films kijken, gezellig borrelen met vrienden, koken en ik weet ook altijd wel een reden te bedenken voor een feestje!

Als Commissaris PR ben ik verantwoordelijk voor de promotie en de acquisitie en onderhoud ik contacten met externe partijen. Ik vind het ontzettend leuk om me voor SPiN in te zetten, en naast mijn bezigheden voor SPiN ben ik bezig met mijn master Gezondheidszorgpsychologie. We maken er met z’n allen een tof jaar van en ik proost graag met jou op een fantastisch eerste lustrum van SPiN!

Mocht je vragen hebben of wil je graag je complimentjes kwijt, dan kun je me altijd bereiken op pr@spin-nijmegen.com.