18 Dec: Masterevening

Ben jij net zo enthousiast over psychologie als wij zijn? Kijk jij er naar uit om een master te volgen en een specialist te worden in een psychologisch domein? Dan hebben wij iets voor jou: op 18 december organiseren wij een hele avond gevuld met de meest interessante masters in Psychologie van universiteiten uit heel Nederland. Er zullen zes sprekers zijn om jullie alles te vertellen over hun master en al jullie vragen te beantwoorden. En neem het van ons aan: er zal voor iedereen iets tussen zitten!
Ongeveer zes masters zullen gepresenteerd worden in drie rondes. Je kan dus drie masterpresentaties in totaal bijwonen.

De masters zijn:

– Talent, Development and Creativity van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG)
– Sport and Performance Psychology van de Universiteit van Amsterdam (UVA)
– School Psychology van de Universiteit Leiden
– Forensic psychology and Victimology van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG)
– Cognitive Psychology and Psychophysiology van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

De andere master zal later bekend worden gemaakt!

Wil je bij deze interessante en informatieve avond aanwezig zijn? Haal je tickets dan in de SPiN-kamer of online. De kaartjes zijn gratis voor SPiN-leden en 1 euro voor niet-leden.

Belangrijk! Wanneer je je inschrijft via Eventix, krijg je later een mail, wanneer we dichterbij de masteravond zijn, met daarin een link. Via deze link kun je aangeven naar welke master je in iedere ronde wilt gaan. Je inschrijving is dus pas helemaal voltooid nadat je via deze link ook hebt aangegeven naar welke masters je specifiek wilt gaan!

Dus zeggen wij: “Be there or be square”, laat deze geweldige kans niet aan je voorbijgaan. Hou de datum vrij en blijf op de hoogte voor de aankondiging van de laatste master!

Blijf op de hoogte en check onze Facebookpagina!